DJ Coenio Heeft onlangs de prijs gewonnen, voor beste allround DJ van Nederland. Door zijn jarenlange ervaring en het gebruik van diverse muziekstijlen is DJ Coenio van alle markten thuis. Vandaag de dag is hij vooral te vinden op publieks evenementen.

ALEX De feestartiest der lage landen!! Een bossie rooie rozen is de hit waar alex mee doorbrak. Andere hits die daarna volgde waren: Meissie Meissie, Anita, Nooit meer naar huis, Jij bent veel te mooi. Ook zingt hij veel bekende covers zowel nederlands als engelstalig. Met ALEX is het altijd gegarandeerd feest!

Stef Ekkel muziek is bij hem op het lijf geschreven. Landelijk breekt hij door met de hit: De woonboot. daarna volgde nog vele hoogtepunten, zoals: Waarheen Waarvoor, Siera Madre, Waar heb ik jou ook alweer eerder gezien? en natuurlijk :liever te dik in de kist

Dit feest heeft dus alles, om er een 100% Party van te maken!!!

Let Op: kaarten die u reserveerd, dienen voor 22/3 opgehaald te zijn bij het koetshuis, anders gaan ze in de vrije verkoop.

Team Koetshuis Partycentrum Nijkerk.