DJ Jerome

Is een enthousiaste en ervaren feest DJ met een vlotte presentatie. Een paar jaar geleden scoorde hij zijn dikke hit: Sex met die kale, samen met de lawine boys. Zijn draaistijl is zeer breed, en heeft een opzwepende mix tussen de beste nederlandstalige hits en feestmuziek, dance, en top 40. Een kleine greep waar jerome heeft gedraaid: Après-ski paleis Hinterglemm, Le Monde Val Thorens, Feestweek Westendorf, Star-Beach chersonissos (kreta), Oranje Café Lloret de Mar (spanje)

Het Feestteam weet met goede feestmuziek en superstrakke podium act het publiek te vermaken, de act straal alleen maar positiviteit uit! Het feestteam verwirf landelijke bekendheid door optredens op het museumplein tijdens koningsdag, en door optredens in het gelredome, kuip en ahoy.

Dit word dus knallen met het feestteam, DE BESTE FEEST-ACT VAN NEDERLAND !!!

Let Op: kaarten die u reserveerd, dienen voor 25/1 opgehaald te zijn bij het koetshuis, anders gaan ze in de vrije verkoop.

Team Koetshuis Partycentrum Nijkerk.